banner yarc 2016 -1

[YARC Updates] Linky for April

Hello, there! Selamat hari Senin! 😀 Pertama-tama, izinkan saya mengucapkanterimakasihkarenateman-temanpesertaYARCsudahbersabardengan saya yang leletini. Huhhu. Kali ini pun, sudahmasukharikesebelas dan saya baru bukalinky-nya. #gomen

A Wrinkle in Time by Madeleine L'Engle

#187 A Wrinkle in Time

It was a dark and stormy night; Meg Murry, her small brother Charles Wallace, and her mother had come down to the kitchen for a midnight snack when they were upset by the arrival of a most disturbing stranger. “Wild nights are my glory,” the unearthly stranger told them. “I just got caught in a…

banner yarc 2016 -1

[YARC Updates] Linky for March

I know it’s awfully late to open the linky, but I hope you all still have the mercy to forgive me. For all the waiting and anticipating, I admit my mistake to get you all to wait for so long. Really, there’s no good reason except that I can now present to you. 

tiger-lily-jodi-lynn-anderson

#186 Tiger Lily

Fifteen-year-old Tiger Lily doesn’t believe in love stories or happy endings. Then she meets the alluring teenage Peter Pan in the forbidden woods of Neverland and immediately falls under his spell. Peter is unlike anyone she’s ever known. Impetuous and brave, he both scares and enthralls her. As the leader of the Lost Boys, the…

The Thing is..

Yeah, the thing is, life has got me. And the fact that I’m losing to myself (that I have a poor record last month in reading and writing review) did not help at all. It feels strange to type the keyboard and write a review (or another post related to book). My fingers itched but…

[YARC Updates] Linky for February

Hallooo pemirsa! Maaf banget yaa saya udah lama banget ngga muncul dengan postingan baru, mana bacaannya juga masih aja terseok-seok. hiks. Anyway, saya sebenarnya senang sih, alhamdulillah peserta YARC saat ini berjumlah 25 orang *tepuk tangan buat kita semua. Dan masih pada antusias ya bikin reviewnya? Maaf (lagi) karena saya sebagai host kurang responsif beberapa…

[Master Post] Young Adult Reading Challenge

Saya memberanikan diri untuk menerima estafet dari Atria dan menjadi host untuk YARC (Young Adult Reading Challenge). Pertama, sudah lama saya ingin menyelenggarakan challenge dan menjadi host, cuma saya kurang ide untuk menentukan challenge apa yang bisa saya buat. Kedua, saya menantang diri saya sendiri untuk konsisten membaca dan ngeblog di tahun 2016 ini. Semoga…

2015 in Reading and Book-Blogging

Pertama-tama, selamat datang 2016 Sebelum momennya semakin basi ditelan hari yang berganti, saya mau sedikit membuat rekap. Dengan bantuan annual report dari WordPress, mari kita lihat bagaimana hari-hari berlangsung di blog buku Faraziyya.

#185 November 9

Fallon meets Ben, an aspiring novelist, the day before her scheduled cross-country move. Their untimely attraction leads them to spend Fallon’s last day in L.A. together, and her eventful life becomes the creative inspiration Ben has always sought for his novel. Over time and amidst the various relationships and tribulations of their own separate lives,…