Good Morning, 2017!

Selamat datang, 2017! Sebelum melangkah lebih jauh, saya mau flashback terlebih dahulu. Barangkali dengan melihat sebentar ke belakang, saya bisa tahu kelemahan saya dalam mengelola blog ini dan mungkin bisa jadi pertimbangan untuk menjadikan aktivitas membaca saya lebih bagus di tahun 2017. Jadi, yuk mulai!Β 

[LPM] Grasindo Blogtionship

Biasanya hari minggu saya diisi dengan latihan memanah. Tapi karena hari jum’at lalu dapat kabar kalau diundang untuk Grasindo Blogtionship, akhirnya saya pilih untuk izin terlebih dahulu dari latihan memanah dan memilih acara ini. Yaah, walaupun di rumah juga sebenarnya sedang acara keluarga sih, jadinya di pagi-nya saya bantu-bantu dulu, baru kemudian meluncur ke Kedai…

What have you been up to?

Ada yang wondering ngga ya, pemilik book-blog ini kemana aja? Hehhe πŸ˜€ Yaah, kalaupun ngga ada yang nanyain, gapapa deh. Soalnya saya mau tetep cerita tentang things related to books and reading in my life lately. Reading slump Sulit banget keluar dari jeratan reading slump. Dan saya jadi perlu confess, embarrasing myself. Sebenarnya, meskipun reading…

[Monthly Recap] April ’15

Hello, May! Hi, everyone! πŸ™‚ We’re back on Monthly Recap post. This time for April, that has just past, of course. πŸ˜‰ Bulan April ini bisa dikatakan adalah bulan yang sibuk. Maksud saya, blog ini keliatan ramai dengan postingan seputar ulang tahun BBI yang ke-4. Lalu, saya juga sibuk menerima paket buku #uhuk. Dan Alhamdulillah…

NARC 2015: January – April Update

Level yang diambil: Maniac ( >50 buku) Pencapaian Januari s.d April 2015: 19 buku Rincian: Mary Poppins – P.L Travers (Jan) A Tale for The Time Being – Ruth Ozeki (Jan) Senyawa: Karenamu Aku Menjadi Puisi – Andrei Aksana (Jan) A Night of Scandal (Skandal Sang Aktor) – Sarah Morgan (Jan) Salt – Nayyirah Waheed…

[Monthly Recap] March ’15

Oh, Hi April! I guess it’s time for looking through the past month reading activities πŸ˜‰ Well, to tell you the truth, I think March has been kind to me. I’m doing very well with my reading and book-blogging activities. Yeay! Books I’ve read = 12 titles, book reviews posted in Faraziyya’s Bookshelf on March…

[Monthly Recap] February ’15

Morning, March πŸ™‚ Why did you come so soon? Kidding. No. You’re so welcome, don’t be sad πŸ˜‰ So, looking back to February, I feel ashamed but had to admit that I failed February. I’m not sure what was it that made me neglecting the plans. I’ve just read 3 novels and 1 graphic novel.…

[Monthly Recap] January ’15

Hello February! Hello you! πŸ™‚ As usual, every beginning of the month means a wrap-up post of the reading activities I’ve done in the past month. First, let’s see how much book I’ve read on January: 6 novels, 3 collected poems and 2 graphic novels. It is not satisfying enough. But eleven books will do.…

My 2014 in Books

Taking the end of year book survey format of categorization, I presents you my colorful year of reading. ~Reading stats~ Number of Books You Read : 128 books Number of Re-Reads : Two (but it was kind reading it again in other language adition) Genre You Read The Most From : Young Adults (and Middle…

[Monthly Recap] December ’14

I’m so screwed T~T What I planned on early december: review-a-thon and read-a-thon, failed. If you read my november monthly recap and saw how I was excited and spirited to read (and review) hard, now you must think that I’m a big talker. I won’t blame if you thought so. Its on me, my mistake.…