Booking Through Thursday: Recommend

Somebody walks up to you and says, “I need a really good book to read–any genre. What do you recommend?” What’s the first book off the top of your head? As for me (at least for now), I’ll BTT: Recommend The Rosie Project by Graeme Simsion. But then, the definition of ‘a really good book to…

On the Radar | October 4th, 2015

I bet you’ve wondered where have I been all this time. May to September sure is a long hiatus. Blame the works and all the new daily activities that wear me out. Yes, I’ve lost my grip somewhere between. But it has to end, no matter what. This book blog also need attention from me…

Wishful Wednesday #66

Hello, Wednesday! Hello, you! I remember that it’s been a while that I take a note on this book. It was Josie who introduced me to it, not exactly her -because she’s just a fictional character that lead the story in Out of The Easy by Ruta Sepetys. This book was mentioned in the beginning…

[Blog Tour + Giveaway] To All The Boys I’ve Loved Before

Lara Jean tak pernah mendapatkan surat cinta, tapi ia pernah membuatnya untuk beberapa cowok yang pernah disukainya. Surat yang tak pernah diniatkan untuk dikirimkan, cukup menjadi memento  untuk dirinya sendiri. Tapi naas, karena ulah jail yang luput dari pengawasannya, surat-surat tersebut malah sampai ke tangan cowok-cowok yang pernah disukainya, antara lain Josh (cowok yang baru…

Wishful Wednesday #65

Hi, Wednesday! Hello, you! 🙂 Saya melewatkan beberapa minggu untuk Wishful Wednesday. Lebih karena sengaja, karena saya sedang tidak banyak punya wishlist. ^^/ Tapi minggu ini saya ngga mau ketinggalan, ada satu buku -kumpulan cerpen, yang memikat saya untuk memilikinya. Apalagi setelah baca review yang sangat bagus dari dek Elysa di sini. “Kalian orang-orang tolol…

Booking Through Thursday: Recommended

Recommended Do you read books recommended by friends? Or do you prefer to find your own books to read. In most of my reading activities, the books I read were usually my own choice,my own discovery. I love blog-walking, It became a habit to collect every interesting information about books that currently trending, local or…

Wishful Wednesday #64

Hi Wednesday! Hello, you! Excited ngga sih karena minggu ini WW ngadain Giveaway (lagi!)? Saya sih excited banget 😀 (mental GA hunter ) Kali ini ada dua (lagi) novel yang masuk ke rak wishlist saya. Keduanya bergenre middle grade. If I could win this week WW’s Giveaway, I hope one of this wish will come…

Wishful Wednesday #63

Udah sore saat ingat kalo hari ini adalah hari Rabu (ngga cuma hari ini adalah tanggal 1 April #apeu). Hehhe. Eniwei, ada dua buku yang masuk wishlist minggu ini. Keduanya tergolong literatur sastra Indonesia. Yang pertama, yang menarik perhatian saya di minggu ini adalah karya terbaru dari Ratih Kumala. Judulnya Bastian dan Jamur Ajaib. Jamur ini…

Wishful Wednesday #62

Hello, Wednesday! Hello, you! Whoaa I’m so ready for this weekend’s Wishful Wednesday. Why? Because I knew what I wanted. Clue: recently been translated to Indonesian -coming soon from GPU. It’s a historical fiction and also a book about book. Well, can you guess the title of the book that I mean?

Booking Through Thursday: Bookcases

 Two part question: In an ideal world, what kind of book cases would you have? Built-ins? Barrister ones with glass doors? The cheapest you could find so you could have lots of them? And … what kind of bookcases do you REALLY have? Very interesting questions! As a person who read books like a daily routine,…