Wishful Wednesday #61

Hello, Wednesday! Hello, you!

Pekan lalu, ngga update WW. Huhuhu T~T

It’s like, hasrat beli buku lagi ngga ada. Terus kayaknya baru beberapa hari lalu saya browsing dan kayaknya nemu judul yang menarik untuk dibaca/dimiliki eh saya lupa buku apa itu (emang ngga langsung dicatet/didraft ke WW pekan ini -.-a ). Eniwei, bukan berarti sekarang ini saya ngga punya wishlist di postingan ini. Ada kok, baru kemarin saya masukin novel YA Middle-grade ini ke rak wishlist di Goodreads dan sedang ikutan giveawaynya.

September 1970: Scott’s mother has recently died and his father gets the crazy idea to move his family from California to Normandy. Now Scott has to learn to live without his mom while adjusting to France. In his seventh grade class there is only Ibrahim who comes from another country. Scott doesn’t even want to play his guitar anymore. Why does his father think that life will be better so far from home? Scott has no idea that his arrival is also a challenge to Sylvie. While her best friend is excited to have an American boy at school, Sylvie cannot say one word to Scott. She can’t even write good songs in her notebook anymore. Why is life so different since Scott moved to Château Moines?

Set against the backdrop of the Vietnam War protest era and told from the perspectives of twelve-year old Scott and Sylvie, this is a story about loss and friendship, music and peace, and also about secrets.


Cantik ya, sampulnya? Selain itu, latar Normandy dan latar waktu 1970s yang membuat saya penasaran dengan buku ini. Semoga berjodoh deh (seenggaknya berjodoh untuk dibaca) xD


  • Silakan follow blog Books To Share – atau tambahkan di blogroll/link blogmu =)
  • Buat posting mengenai buku-buku (boleh lebih dari 1) atau segala hal yang berhubungan dengan kebutuhan bookish kalian, yang jadi inceran kalian minggu ini, mulai dari yang bakal segera dibeli, sampai yang paling mustahil dan hanya sebatas mimpi. Oya, sertakan juga alasan kenapa buku/benda itu masuk dalam wishlist kalian ya!
  • Tinggalkan link postingan Wishful Wednesday kalian di Mr. Linky (klik saja tombol Mr. Linky di bagian bawah post). Kalau mau, silakan tambahkan button Wishful Wednesday di posting kalian.
  • Mari saling berkunjung ke sesama blogger yang sudah ikut share wishlistnya di hari Rabu =)

14 thoughts on “Wishful Wednesday #61

  1. Duuuhh… Selalu naksir buku yg direkomendasikan Ziyyy… Benernya sdh ga mau ke WW ini, takutnya jadi naksir bukunya juga… Ternyata iyaaa… #salahkanZiyyy… Semoga berjodoh dibaca yaaa… Kirim ebooknya kalo ada #ngelunjak😀

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s