Wishful Wednesday #29

Happy wednesday, everyone!

Belakangan ada buku yang muncul ngga diundang. Maksud saya, entah ya, judulnya itu pop-up aja gitu seolah meminta perhatian saya halah. Buku itu berjudul The Princess Bride by William Goldman. Sudah masuk wish-list di Goodreads. Saya kepengen baca, yah kalo ga kebeli bukunya, saya pengen seenggaknya baca. Kalo ada yang punya, mungkin ada yang mau minjemin?๐Ÿ˜€

What happens when the most beautiful girl in the world marries the handsomest prince of all time and he turns out to be…well…a lot less than the man of her dreams?

As a boy, William Goldman claims, he loved to hear his father read the S. Morgenstern classic, The Princess Bride. But as a grown-up he discovered that the boring parts were left out of good old Dad’s recitation, and only the “good parts” reached his ears.

Now Goldman does Dad one better. He’s reconstructed the “Good Parts Version” to delight wise kids and wide-eyed grownups everywhere.

What’s it about? Fencing. Fighting. True Love. Strong Hate. Harsh Revenge. A Few Giants. Lots of Bad Men. Lots of Good Men. Five or Six Beautiful Women. Beasties Monstrous and Gentle. Some Swell Escapes and Captures. Death, Lies, Truth, Miracles, and a Little Sex.

In short, it’s about everything.

Kalo kamu, lagi ada buku yang masuk wish-list di Rabu ini? Yuk cerita๐Ÿ˜‰wishful-wednesday

  1. Silakan follow blogย Books To Shareย โ€“ atau tambahkan di blogroll/link blogmu =)
  2. Buat posting mengenai buku-buku (boleh lebih dari 1) yang jadi inceran kalian minggu ini, mulai dari yang bakal segera dibeli, sampai yang paling mustahil dan hanya sebatas mimpi. Oya, sertakan juga alasan kenapa buku itu masuk dalam wishlist kalian ya!
  3. Tinggalkan link postingan Wishful Wednesday kalian di Mr. Linky (klik saja tombol Mr. Linky di bagian bawah post). Kalau mau, silakan tambahkan button Wishful Wednesday di posting kalian.
  4. Mari saling berkunjung ke sesama blogger yang sudah ikut share wishlistnya di hari Rabu =)

 

12 thoughts on “Wishful Wednesday #29

  1. buku ini juga lama sempat bertengger di rak wishlist, tapi alhamdulillah, sudah nemu di salah satu rak buku impor bekas… klo mau pinjam boleh deh, tapi jangan bulan ini ya๐Ÿ™‚

    Like

    • naah itu, review2 di GR itu juga yg bikin buku ini semakin tempting.
      siip, nemu potential lender lagi nih. makasih infonya ka astrid๐Ÿ™‚

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s